6GCool – henkilökohtainen ilmanpuhdistin nyt tilattavissa

Mikä on 6GCool?

6GCool on henkilökohtainen ilmanpuhdistin, joka luo käyttäjän kasvoille puhtaan ilman vyöhykkeen suodattamalla ilman epäpuhtauksista. Laitteen kehitystyön taustalla on Lifa Airin yli 30 vuoden kokemus puhtaan ilman teknologioista.

Mihin tilanteisiin laite soveltuu?

Laite soveltuu kaikille, jotka haluavat puhdasta ja terveellistä hengitysilmaa riippumatta siitä, missä he ovat. Se on kevyt ja helppokäyttöinen, sitä voi käyttää esimerkiksi kaulaan ripustettuna liikkuessa tai pöydällä. Laite on matkapuhelimen kokoinen ja pitkän akunkeston ansiosta soveltuu päivittäiseen käyttöön. Patentoitu 6G puhdistusteknologia suodattaa tehokkaasti ilman epäpuhtauksia, siitepölyä ja muita allergeenejä, haitallisia bakteereja ja viruksia.

Miten laite toimii?

Laitteen teho perustuu patentoituun PECO-teknologiaan ja HEPA-suodattimeen. Lue täältä lisää nelivaiheisesta prosessista.

Milloin laite tuli markkinoille?

6GCool esiteltiin yleisölle syksyllä 2020 joukkorahoituspalvelu Kickstarterissa. Laite päätettiin tuoda markkinoille joukkorahoituspalvelun kautta, jotta se saisi kansainvälistä näkyvyyttä. Joukkorahoituskampanja oli erittäin onnistunut ja saavutti tavoitteensa alle kahdessa tunnissa. Kickstarterin kautta tilanneiden tuotteet ovat nyt toimituksessa.

Mistä laitteen voi hankkia?

Laitteelle on juuri avattu suomalainen verkkokauppa, josta laitteen voi helposti tilata.
Verkkokauppa löytyy osoitteesta: https://6gcool.fi/

Mihin voin olla yhteydessä, mikäli minulla on kysyttävää?

Kansainvälisen organisaatiomme asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostitse: 6gcool@lifa-air.com

Löydät 6GCoolin myös somesta: Facebook ja Instagram.

Jaa kirjoitus
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp