Lifa Air

Puhtaan ilman asiantuntija

Lifa Air on suomalainen terveysteknologiayhtiö ja johtava puhtaan ilman asiantuntija. Asemamme perustuu pitkään kokemukseemme puhtaan ilman ratkaisuiden tuotekehityksestä ja tuotannosta. Meidän tuotteet, koneet ja laitteet kattavat puhtaan ilman tarpeet terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön soveltuvista hengityksensuojaimista aina sisäilman laatua parantaviin ratkaisuihin.

Valmistamme Suomessa korkealaatuisia kirurgisia suu-nenäsuojuksia ja hengityksensuojaimia, jotka varmistavat yhteiskunnan toimintakyvyn ja ammattilaisten työturvallisuuden kaikkina aikoina.

Olemme toimialamme edelläkävijä ja meille on tärkeää, että tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien puhtaan ilman innovaatioiden tuomiseksi markkinoille.

Luomme toiminnallamme työtä ja työpaikkoja sekä aivan uuden elinvoimaisen ja vientikykyisen toimialan Suomeen.

Lue lisää tarinastamme täältä.

Lifa Air masks

Tarina

Lifa Air on perustettu vuonna 1988 ja olemme alusta lähtien olleet puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien ratkaisuiden edelläkävijä. Ilmanpuhdistus-teema yhdistää edelleen tänä päivänä kaikkia tuoteryhmiämme.

Arvot

Teemme työtämme puhtaan hengitysilman puolesta. Meille on suuri kunnia toimia suomalaisen yhteiskunnan toiminnan ja kansallisen huoltovarmuuden kannalta keskeisten tuotteiden eli hengityksensuojaimien ja kirurgisten suu-nenäsuojusten valmistajana Suomessa.

Laatu

Meille on äärimmäisen tärkeää, että kaikki tuotteemme täyttävät kansainväliset standardit ja ovat turvallisia käyttää. Hengityksensuojaimien ja suu-nenäsuojusten laatu varmistetaan kolmannen osapuolen sertifioinnilla ja lisäksi testaamalla materiaaleja ja tuotteita omassa testilaboratoriossa. 

Ota yhteyttä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.