Laatu

Huippulaatuisia kotimaisia tuotteita

Meille on äärimmäisen tärkeää, että kaikki tuotteemme täyttävät kansainväliset standardit ja ovat turvallisia käyttää. Hengityksensuojaimien ja suu-nenäsuojusten laatu varmistetaan kolmannen osapuolen sertifioinnilla ja lisäksi testaamalla materiaaleja ja tuotteita omassa testilaboratoriossa. Meillä on käytössä mm. VTT:n toimittama testilaite suodatustehokkuuden mittaamiseen.

Kaikki käyttämämme materiaalit käyvät läpi tarkat laadunvalvontaprosessit ja kaikista käyttämistämme raakamateriaaleista on tehty ihoystävällisyystestit. Lifa Airin suu-nenäsuojukset ja hengityksensuojaimet valmistetaan puhdastilavalmistuksena ja niille ei tehdä mitään jälkikäsittelyä. Tuotteet pakataan puhtaana suoraan tuotantolinjalta. Näin varmistetaan tuotteen mikrobiologinen puhtaus. Jokainen tuotteemme on jäljitettävissä.

Valmistamme Suomessa itse hengityksensuojainten ja suu-nenäsuojusten laadun kannalta kriittisen suodattavan materiaalikerroksen. Näin varmistetaan suodatinmateriaalin tasalaatuisuus ja huoltovarmuuden kannalta kriittisen materiaalin riittävyys.

Tuotteemme ovat CE-merkittyjä ja valmistetaan Suomessa. Siitä osoituksena tuotteillamme on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki. Tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien tuote- ja materiaali-innovaatioiden parissa, jotta asiakkaamme saavat meiltä jatkossakin ominaisuuksiltaan huippulaatuisia tuotteita.

Olemme toimialamme edelläkävijä. Toimimme järjestelmällisesti laatumme kehittämisessä ja siitä todistuksena Lifa Airille on myönnetty ISO 9001 sertifikaatti. Lisäksi ympäristöjärjestelmämme on ISO 14001 -sertifioitu.

Katso täältä lisätietoja tuotteistamme.

Lifa Air masks

Ota yhteyttä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.