Tarina

Puhtaamman ilman puolesta vuodesta 1988

Lifa Air on perustettu vuonna 1988 ja olemme alusta lähtien olleet puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien ratkaisuiden edelläkävijä. Ilmanpuhdistus-teema yhdistää edelleen tänä päivänä kaikkia tuoteryhmiämme.

Ilmanvaihtokanavistojen puhdistusvälineiden ja -menetelmien sekä kehittyneiden ilmansuodatusratkaisujen taustalla on lähes 30 vuoden kokemuksen lisäksi omistautunut ja pitkäjänteinen tutkimus- ja tuotekehitystyö. Valikoimamme on vuosien mittaan laajentunut ja kattaa mopipuolisten ilmanpuhdistusratkaisuiden lisäksi hengityksensuojaimien ja suu-nenäsuojusten valmistuksen.

Lifa Airin kehittämät korkealuokkaiset kirurgiset suu-nenäsuojukset ja hengityksensuojaimet varmistavat kansalaisten ja yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisissä tehtävissä työskentelevien ammattilaisten turvallisuuden. Tuotteemme täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ne soveltuvat suojaustehokkuutensa vuoksi käytettäväksi vaativiin olosuhteisiin.

Olemme valmistaneet Kiinassa KN95-standardin mukaisia hengityksensuojaimia useamman vuoden ajan niin kuluttajille kuin ammattikäyttöön. Käynnistimme kirurgisten suu-nenäsuojusten ja hengityksensuojainten valmistuksen Suomessa huoltovarmuuden turvaamiseksi huhtikuussa 2020, jolloin Covid-pandemian johdosta suojatarvikkeista alkoi olla pulaa.

Tavoitteenamme on olla voimakkaasti kasvava kirurgisten suu-nenäsuojusten ja hengityksensuojainten markkinajohtaja Suomessa sekä omata vahva jalansija kansainvälisillä markkinoilla. Kotimaisilla tuotteillamme on Avainlippu-merkki. Katso lisää tuotteista täältä.

Ota yhteyttä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.